dagens program

Idag är det söndag och det är mest repris-tv. men också visa "highlights".

Missa inte ! One tree hill kl. 18.05 Kanal 5
Brooke tvekar inför att dejta Owen eftersom han krossade hennes hjärta förra gången. Nathan hamnar ansikte mot ansikte med en gammal rival. Peyton träffar filmproducenten Julian.

Missa inte ! Parlamentet kl. 20.30 TV4
I det blå laget finns David Batra och Per Andersson. I det röda laget tävlar Henrik Hjelt och Claudia Galli.

Andra program/serier ikväll:
Merlin kl. 18.45 SVT1
ABBA - the Mamma Mia! story kl. 19.00 TV3
Gossip girl kl. 19.00 Kanal 5
Bingolotto kl. 19.00 TV4+
Mia och Klara kl. 20.00 SVT1
Mio kl. 20.00 SVT2
Bones kl. 20.00 TV3
Jamies matrevolution (SISTA!) kl. 20.00 Kanal 5
Herre på täppan kl. 20.00 TV6
Trollkarlens hemligheter kl. 21.00 Kanal 5
Nip/Tuck kl. 21.15 SVT1
Pam: Giel on the loose kl. 22.00 Kanal 5
Skins kl. 23.30 Kanal 5

FILMER:
The shaggy dog kl. 14.55 TV4
Chefsåklagare Dave Douglas tar sig an ett fall som involverar ett djurlaboratorium. När Dave av misstag blir infekterad av ett superhemligt genetiskt serum blir han transformerad till en hund. Dave ser plötsligt sin familj ur ett helt annat perspektiv och får en insikt i deras hemligheter och drömmar. Snart har dock Dave tröttnat på sitt nya liv och vill inget hellre återfå sitt gamla jag men först måste han stoppa de elaka krafterna bakom serumet.

Drömmarnas fält kl. 15.10 TV3
"Om du bygger det, ska han komma". De orden inspirerar en bonde från Iowa, Ray Kinsella, att förvandla sitt alldagliga majsfält till en baseballplan. Människor från alla möjliga bakgrunder och tidsepoker strålar samman på fältet som blir en plats där drömmar kan bli verklighet.

The librarian kl. 17.10 TV3
När en magisk konstskatt försvinner från ett bibliotek, måste den beskedliga bibliotekarien genast se till så att den kommer på plats igen. Men för att kunna göra det behöver han förstärkning och tar hjälp från en kvinna som är otroligt skicklig i kampsport.

Basic - farligt uppdrag kl. 21.00 TV3
När elitsoldater inte kommer tillbaka efter en exercis i den sydamerikanska djungeln får agent Tom Hardy uppdraget att ta reda på vad som hänt dem. Sanningen kan dock vara tvetydig och soldaterna som överlevde urskogsuppdraget är minst sagt oense om vad som egentligen hände.

Beck - den japanska shungamålningen kl. 21.00 TV4
Becks tyske kollega, Hans Sperling, är på besök och kontaktar Beck när han hittar en mördad kvinna på sitt hotell. Kvinnan ligger i sängen formad efter en känd Chagallmålning. Beck och Sperling börjar tillsammans att undersöka fallet som leder dem in i en kriminell konstvärld.

One tree hill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0