dagens program

Förlåt för att jag uppdaterar lite sent..(börjar det inte bli lite tjatigt att be om ursäkt hela tiden ? är det ens nödvändigt ? jaja) Idag tycker jag att man ska bänka sig framför Kanal 5. En helt ny premiär och en annan show kommër tillbaka ikväll...

Missa inte ! Wipeout (START!) kl. 20.00 Kanal 5
En salig blandning svenskar tävlar. Tuffast av dem är Dogge Doggelito som tävlar i Stålmannendräkt i ett försök att flyga över de diaboliska jättebollarna. I Wipeout finns vattenfall, gyttjesjöar, enorma vattenbassänger och rent diaboliska hinder. De tävlande måste klara sig förbi boxarhandskar, enorma gummibollar, hala gummimadrasser och mycket annat utan att trilla ner i lerpölar eller vattenbassänger allt för många gånger.

Missa inte ! Sanningens ögonblick (START!) kl. 21.00 Kanal 5
Den personliga assistenten Riitta, 41, från skånska Kävlinge och den 22-årige Rickard från västgötska Horred tävlar. Här utmanas vanliga människor att våga tala sanning - och få chansen att vinna en halv miljon kronor. För att få vinstsumman krävs det att man har modet att besvara alla 21 frågor helt sanningsenligt och att man vågar avslöja sina innersta känslor och största hemligheter.

Andra program/serier ikväll:
One tree hill kl. 18.05 Kanal 5
Merlin kl. 18.45 SVT1
Gossip girl kl. 19.00 Kanal 5
Bingolotto kl. 19.00 TV4+
Mia och Klara kl. 20.00 SVT1
Bones kl. 20.00 TV3
Herre på täppan kl. 20.00 TV6
American idol kl. 20.00 TV400
Parlamentet kl. 20.30 TV4
The unit kl. 21.00 TV6
Nip/Tuck kl. 21.15 SVT1
En callgirls dagbok kl. 22.00 Kanal 5
Skins kl. 22.30 Kanal 5

FILMER
Michael Clayton kl. 20.00 Canal+ HITS
Michael Clayton är en fixare, en advokat som ser till att obekväma problem diskret sopas under mattan. Det är jobb där gränsen mellan rätt och fel ofta är diffus. När han arbetar med ett storföretag som sålt farliga miljögifter börjar han fråga sig om hans agerande verkligen är försvarbart.

Man of the year kl. 20.00 Canal+ COMEDY
En populär talkshowvärd (Robin Williams) bestämmer sig för att ställa upp i det amerikanska presidentvalet. Hans syfte är att driva med valkarusellen men till sin stora förvåning vinner han. Vad han inte vet är att segern beror på att omröstningarna inte gått riktigt rätt till.

Wild hogs kl. 21.50 TV1000 FAMILY
Fyra medelålders män som tröttnat på tristessen i förorten där de bor bestämmer sig för att skaffa motorcykel och ge sig iväg på sitt livs resa. Det blir en tur de ålderstigna knuttarna sent ska glömma, särskilt när de träffar det tuffa motorcykelgänget "Del Fuegos" från New Mexico.

I, Robot kl. 21.00 TV3
Året är 2035 och de flesta människor är helt, eller delvis, beroende av robotar som är programmerade att underlätta livet för människor. Men Del Spooner, en morddetektiv från Chicago, tror inte att robotar är så hjälpsamma som de verkar.

Beck - den svaga länken kl. 21.00 TV4
En ung kvinna hittas våldtagen och mördad i en park av sina föräldrar. Plötsligt dyker en man upp på brottsplatsen, frågan är om han har något att göra med mordet. Och vem är personen med luva som han hävdar att han sett i parken? Beck och hans team pusslar ihop de få ledtrådar de har och försöker se om det finns någon koppling till liknande fall.

Sanningens Ögonblick

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0