dagens program

Tillskillnad från igår så uppdaterar jag extra tidigt, okej jag gick inte upp tidigt bara för att uppdatera. Jag vaknade nu så varför inte ? Idag är det lördag vilket betyder tå saker. Melodifestival och Filmer. Som ni vet så har jag börjat skriva om film-tips nu på helgerna, och som vanligt kommer inte tittarsiffrorna från helgen förrän på måndag. Ha en trevlig helg, och glöm inte att kommentera !

Missa inte ! Kan du texten? kl. 19.00 TV4+
Ronda Beatman och Marty Casey tävlar om högsta priset på en miljon dollar.

Missa inte ! Melodifestivalen: Andra chansen kl. 20.00 SVT1
Direkt från Himmelstalundshallen i Norrköping. I kvällens "Andra chansen" ska de tre sista Melodifestivalbidragen plockas ut till finalen i Globen nästa lördag. Dom tävlande är: Scotts vs. Sarah Dawn Finer. Lili & Susie vs. BWO. Amy Diamond vs. Starpilots. Rigo & The Topas Sound feat. Red Fox vs. Caroline Af Ugglas.

Andra program/serier ikväll:
Entertainment now kl. 18.45 Kanal 5
Wild kids kl. 19.00 SVT1
Postkodmiljonären kl. 19.30 TV4
Mr. Bean kl. 21.00 Kanal 5
The best man (START!) kl. 21.35 SVT1

FILMER
The Medallion kl. 19.50 TV3
Eddie Yang är en Hong Kong-polis som kommer över en mystisk medaljong som förvandlar honom till en kampsportmästare vars like världen aldrig sett. Eddie är fast besluten att ta reda på hängsmyckets hemlighet och ber den vackra Interpol-agenten Nicole James om hjälp.

Dogville kl. 21.05 SVT2
Den vackra Grace växer upp i en maffiafamilj i 1930-talets USA. På flykt från gangsters flyr hon upp till den lilla isolerade byn Dogville i Klippiga bergen.

Min stora kärlek kl. 21.35 TV3
Hal Larsen är en ytlig kille som bara ser skönhet i supermodeller och omslagsflickor. Det första han ser hos en kvinna är utseendet, och han kan inte ens tänka sig att dejta någon som inte har en perfekt kropp.

Employee of the month kl. 21.35 TV4
Zack och Vince jobbar på ett stort varuhus där man varje månad utser månadens medarbetare. Zack har lyckats vinna utmärkelsen hela sjutton gånger tack var hans ambitioner. Vince är Zacks raka motsatts och han har aldrig blivit utsedd till månadens medarbetare. När Amy börjar jobba på varuhuset blir både Zack och Vince förälskade och de gör allt för att imponera på henne. När det visar sig att Amy bara dejtar de som fått utmärkelsen som månadens medarbetare inser Vince att han måste vinna för att ha en chans på Amy.

Bad company kl. 21.35 Kanal 5
När en CIA-agent som arbetar under täckmantel dödas under förhandlingar kallas mannens tvillingbror, Jake, in för att ta hans plats. Jakes uppdrag blir att förhindra att ett kärnvapen hamnar i fel händer. Problemet är bara att smågangstern Jake inte ens visste att han hade en tvillingbror.

Wallander: Luftslottet kl. 21.35 TV4+
Samhället Soldala ser på ytan ut att vara ett villaparadis dit framgångsrika och välbärgade familjer sökt sig. Men bakom fasaden döljer sig såväl finansiella, vänskapliga som äktenskapliga problem och när Greger Stehn hittas mördad börjar fasaden långsamt att raseras. Greger hade precis innan mordet tömts sitt bankkonto på 20 miljoner. Kurt Wallander misstänker till en början Gregers granne men när denne och hans familj hittas död står Kurt och hans kollegor handfallna.

Rambo 3 kl. 23.30 TV4+
Historien har sin början i Thailand där John Rambo blir uppsökt av överste Trautman, som ber honom delta i en hemlig aktion i Afghanistan. Rambo avböjer men när Trautman blir tillfångatagen av sovjetiska trupper sviker inte Rambo sin vän.

Employee of the month

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0