dagens program

Idag är det lördag igen och eftersom det är helg innebär det två saker på den här bloggen. Tittarsiffrorna kommer inte förrän på måndag, men på helger skriver jag ju också om dagens filmer på tv. Idag blir det nog ganska tråkiga "Missa inte !" eftersom att Melodifestival-Finalen kommer sluka alla tittare, så ingen kanal vågar satsa på något roligt program. Men det blir som det blir.

Missa inte ! The city kl. 18.10 MTV

Vi får följa Whitney Port när hon prövar lyckan hos det stora designhuset Diane Von Furstenberg. Det är en ny värld som stjärnan från kultserien The Hills kommer till när hon lämnar tryggheten i LA för staden som aldrig sover - New York.


Missa inte ! Melodifestivalen Finalen kl. 20.00 SVT1
Direkt från Globen i Stockholm. Tävlande artister: Måns Zelmerlöw, Caroline af Ugglas, Agnes, HEAT, Emilia, Alcazar, Sarah Dawn Finer, EMD, Sofia, Molly Sandén och Malena Ernman.

Andra program/serier ikväll:
Wild kids kl. 19.00 SVT1
Postkodmiljonären kl. 19.30 TV4
Tre män i en ny båt (SISTA!) kl. 20.00 TV4

FILMER:
Herbie - fulltankad kl. 15.50 TV4
När Maggie Peyton tar studenten får hon en bil av sin pappa, en gammal bubbla med nummer 53. I handskfacket hittar Maggie ett brev som berättar att bilens namn är Herbie. Det visar sig snart att Herbie inte är en vanlig bil utan den har magiska krafter och lever sitt eget liv. När Maggie bestämmer sig för att ställa upp i ett bilrace är det upp till Herbie att bevisa att den har vad som krävs för att platsa bland racingeliten.

Blue streak kl. 20.15 TV3
Miles Logan lurades av sin kumpan och åkte dit under en diamantkupp. Innan dess hann dock Miles gömma bytet på en byggarbetsplats. När han efter att ha avtjänat sitt straff återvänder för att hämta diamanten har bygget förvandlats - till en polisstation.

Wallander: Blodsband kl. 21.30 TV4+
Polisen i Ystad upptäcker en båt i hamnen som ser ut som ett slakthus, det är blod över allt men det finns inga spår på båten var blodet kommer ifrån. Strax efter flyter en död kvinnas kropp i land och polisen söker efter svar. Ett av spåren leder dem till Oskar Ung som visar sig vara en gammal flamma till Linda Wallander. Deras tidigare kärleksaffär påverkar utredningen och Kurt kräver att Linda ska tas bort från fallet. Men det visar sig inte vara så lätt och allt kompliceras när gamla känslor blossar upp till liv igen.

Sin city kl. 22.00 Kanal 5
Sin City drar till sig de hårda, de korrupta, de med brustet hjärta. Vissa kallar den mörk. Hårdkokt. Men det finns de som kallar den sitt hem. Skumma poliser. Sexiga damer.

Matrix revolutions kl. 22.05 TV3
Matrix Revolutions är den sista filmen i trilogin om "The Matrix" och kampen mot maskinerna. Neo måste ta sig in i maskinernas stad doch göra upp med den ännu starkare programvaran "Smith". Resultatet från en slutgiltiga kampen kommer att bestämma både människans och maskinernas framtid.

Tillbaka till kärleken kl. 22.20 TV4
Det är julafton och på Chicagos flygplats möter reklammannen Buddy Amaral pjäsförfattaren Greg Janello. För att Greg ska komma hemma snabbare till sin familj byter Buddy biljett med honom. Men Gregs plan störtar och han omkommer. När Buddy får veta vad som hänt känner han sig skyldig till Gregs död och dövar smärtan med alkohol. Tills slut brakar allt och Buddy inser att han måste förändra sitt liv. Efter ett år på rehabilitering söker Buddy upp Gregs änka Abby och de två blir förälskade. Men allt raseras när Abby får veta sanningen om biljetterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0