dagens program

Idag är det lördag och jag tror nog att ala vet vad höjdpunkten är, Melodifestivalen. men det är ju såklart inte det ända jag kommer att skriva om, för idag blir det faktiskt ett extra stort film-special ! Och för er som har glömt det så kommer helgens tittarsiffror på måndag eftersom att jag inte har tillgång till dom på helgerna. Sen har jag en liten uppgift åt er som jag verkligen skulle uppskatta om ni gjorde.. jag skulle vilja att ni gav tips och ideér till vad jag kan göra för att bloggen ska bli bättre ! skriv på hur mycket ni vill, vad ni vill antingen i kommentarerna eller på [email protected]. (P.S om ni har tur så kommer designen imorgon !) Tack på förhand, och ha en bra dag !

Missa inte ! Melodifestivalen Deltävling 4 kl. 20.00 SVT1
Ikväll är det alltså den sista deltävlingen som sänds direkt från Malmö Arena, Tävlande artister är: Agnes, Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng, Malena Ernman, Next 3, Sarah Dawn Finer, Star Pilots, Susanne Alfvengren och Thorleifs.

Missa inte ! Flashpoint (SISTA!) kl. 21.35 Kanal 5
Här möter vi ett specialteam som räddar gisslan, slår till mot kriminella gäng, desarmerar bomber och tar hand om andra livsfarliga fall.

Andra program/serier ikväll:
Tre män i en ny båt kl. 20.00 TV4
Americas funniest home videos kl. 20.00 Kanal 5
Whacked out sports kl. 20.00 TV6
Mr Bean kl. 21.00 Kanal 5
Brottskod: Försvunnen (SISTA!) kl. 21.35 SVT1

FILMER:
Without a paddle kl. 16.00 TV4
När de fyra killarna Dan, Jerry, Tom och Billy var unga pojkar drömde de om att hitta en skatt som gömts av några legendariska rånare. Flera år senare när de möts igen på Billys begravning, bestämmer sig Dan, Jerry och Tom för att hylla den döde vännen genom att försöka hitta skatten. De beger sig ut i vildmarken i en kanot men saker och ting går snabbt fel. När de möter den råbarkade vildmarksäventyraren Del Knox har de inget annat val än att förlita sig på honom för att överleva.

A cinderella story kl. 18.05 Kanal 5
Sam skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton college och träffa sin prins. Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes anonyma emejl-kompis som vill träffa henne på Halloween-festen.

Taxi kl. 19.40 TV3
Belle Williams är en fartdåre till taxichaufför, med rykte om sig att vara den snabbaste schaffisen i New York. Hon är på god väg att uppfylla sin dröm att bli racingförare, tills hennes vägar en dag korsas av undercoversnuten Andy Washburn.

Legally blonde kl. 21.35 TV3
Elle Woods har allt. Hon är president för universitets kvinnoförening, en firad skönhetsdrottning, fröken juni i campus kalender och sist men inte minst - naturligt blond.

Rocksystrar kl. 21.35 TV4
På 60-talet var Suzette och Vinnie riktiga rocksystrar men nu 20 år senare lever de helt olika liv. Vinnie heter numera Lavinia och lever i förorten med sin familj. Suzette har inte ändrats mycket. När hennes värld kraschar bestämmer hon sig för att söka upp den enda personen som kan hjälpa henne, i alla fall vad hon tror, Vinnie. Men Vinnie uppskattar inte att Suzette dyker upp i hennes liv, speciellt som ingen i hennes familj känner till hennes tidigare liv. Nu när de två träffas igen ställs allt på sin spets det blir det några omvälvande dagar för dem båda.

Wallander: Täckmanteln kl. 21.35 TV4+
Polisen i Ystad får ett tips om en container som stått i en skog i flera dagar. Linda Wallander och en kollega beger sig till platsen där de gör en fasansfull upptäckt. Containern är full med döda människor. Det är inget tvivel om att det rör sig om illegala flyktingar som kvävts till döds. Obduktionen visar att flyktingarna levde då containern placerades i skogen och att de lämnats för att dö. Det blir en komplicerad utredning som skapar konflikter mellan Kurt Wallander och hans kollegor.

Flashpoint

Kommentarer
Postat av: madeleine

haha älskar du TV? :)

2009-02-28 @ 19:16:02
URL: http://maddd.blogg.se/
Postat av: nathalie

hej, checka gärna in min blogg på www.starcevic.blogg.se :)

2009-02-28 @ 21:47:29
URL: http://starcevic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0