dagens program

hej igen, idag är det fredag vilket i stort sett betyder tittar-krig mellan SVT och TV4. SÅ SKA DEL LÅTA VS. LETS DANCE. men jag ska faktiskt börja med något nytt under helgerna. jag ska börja skriva om filmer också ! jag tänkte att eftersom det går så mycket filmer på tv under helgerna, why not ? vi får se hur det går med det, skriv gärna vad ni tycker i kommentarerna. ha en bra dag.

Missa inte ! Så ska det låta kl. 20.00 SVT1
I säsongstarten tävlar Sonja Aldén och Markoolio mot Sibel och Brolle. Pianister och lagledare: Stefan Gunnarsson och Putte Nelsson. Vårens tävlande är en mix av Sveriges största artister och nya stjärnskott som släpper loss i improvisationer, musikglädje och vilda utbrott.

Missa inte ! Lets dance kl. 20.00 TV4
Nu är det bara sex par kvar, och dom är: Carl Jan Granqvist och Maria Lindberg, Niclas Wahlgren och Jeanette Carlsson, Morgan Alling och Helena Fransson, Magnus Samuelsson och Annika Sjöö, Laila Bagge och Tobias Wallin, Elisabet Höglund och Tobias Karlsson.

FILMER:
Monsters INC. kl. 19.00 Disney Channel
För dom lite yngre är Monsters INC. en perfekt film! Den är otroligt bra animerad och den innehåller spänning & humor!

Kod Mercury kl. 21.30 TV3
En autistisk nioåring, Simon, avkodar en ny topphemlig kod från regeringen, som gömts i en korsordstidning. När han ska hämta ut priset utlöser han ett larm hos Nicholas Kudrow, chefen på National Security Agency.

The Pacifier kl. 21.30 Kanal 5
Den före detta marinsoldaten Shane Wolfe är tränad av världens bästa insatsstyrka och är förberedd på alla uppdrag. Förutom att sitta barnvakt och skydda fem små barn från fienden...

Get rich or die tryin' kl. 00.10 TV4
Marcus är en ung föräldralös kille som säljer droger för att få pengar till det liv han vill leva. Hans dröm är att slå igenom med sin musik men det visar sig vara svårare att byta livsstil än han har trott.

Andra program/serier ikväll:
Sjön suger kl. 20.00 Kanal 5
Skavlan kl. 21.00 SVT1
Hjälp! kl. 21.30 TV4

Kommentarer
Postat av: pelda

HAHAH detsamma sötis :D

2009-02-27 @ 16:55:06
URL: http://pelda.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack..=)

2009-02-27 @ 23:52:37
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: tessie

ganska tråkig blogg, man kan ju lika kolla på www.tv.nu, mkt bättre

2009-02-28 @ 10:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0